Hosszútávú megoldások

Az informatikai és digitalizációs megoldások iránti igény exponenciálisan növekszik és megfigyelhető, hogy szinte minden ipari és lakossági területen tudja növelni a hatékonyságot egy jól megtervezett rendszer. Emellett a régi, legacy megoldások újra tervezése és kiváltása is komoly feladatot ró ainformatika szektorra. 

A legtöbb vállalat esetében nem az a hatékony megoldás, hogy nagy létszámú, dedikált fejlesztő csapatot tart fent minden szoftver termék fejlesztésére és karbantartásárahanem ha ezeket a fejlesztéseket olyan külső csapatok végzik, akik elkötelezettek a hatékony munkavégzés, a minőségi munka és a hosszú távon felhasználható megoldások iránt. 

Fejlesztői folyamatok

Ahhoz, hogy szoftverfejlesztő csapatunk minden körülmények között a legoptimálisabb és az igényeknek megfelelő megoldást tudja szállítani, nem elegendő csupán a technológiák kellő ismerete. 

Szakami csapatunknak azonosítania és formalizálnia kell az igényeket. Ennek megfelelően kell kialakítania a terveket, s hozzárendelnie a felhasználói élmény és felület szempontjából elvárt hatékony és kényelmes hozzáférést, alkalmazást. 

Továbbá egy jól megtervezett szoftver esetében szükséges a megfelelő és biztonságos környezetek kialakítása is, valamint a szoftver gondozása, mely biztosítja a zavartalan működést. 

Egyediségünk

Az AutSoft Zrt. csapata elkötelezett híve a minőségi szoftverfejlesztésnekaz ügyfél számára leoptimálisabb, hosszú távon használható megoldások szállításánakvalamint alapos tesztelésének.

Fejlesztői csapatunk folyamatosan nyomon követi a folyamatos technológiai változásokat, a környezet és egyéb külső adottságok figyelembevételével igyekszik a legújabb, ugyanakkor stabil és megbízható technológiákat alkalmazni az ügyfelek igényeire szabva. Alapelvünk, hogy szoftver mérnökként a tervrajz maga a forráskód, hiszen az határozza meg igazán egy szoftver megoldás működését. Emiatt kiemelt hangsúlyt fektetünk a kód minőségére, karbantarthatóságára és olyan megoldásokat alkalmazunk, melyek hatékonyak, jövőt állók, áttekinthetők és megfelelően tesztelhetők. 

Alkalmazott technológiáink

A különféle igények és adottságok kiszolgálása érdekében csapatunk technológiák széles palettáját alkalmazza, a teljesség igénye nélkül: 

 • Natív mobil fejlesztések: Andorid, iOS
 • Crossplatform technológiák: Xamarin, Cordova, Flutter
 • .NET Framework, UWP, ASP.NET Core
 • Java, Spring Framework, Java EE, Java SE, JavaFX, egyéb Java keretredszerek
 • Reszponzív webes keretrendszerek: Angular, React, Vue.js, stb.
 • C, C++, Qt
 • Docker, Kubernetes
 • MS Sparks, Databricks
 • Cloud megoldások: Amazon, Azure, Google, Cloud Platform
 • Business Intelligence rendszerek: Microsoft BI, SAP Business Objects, Pentaho
 • BigData, adat streaming és adatbányászat: Hadoop, Apache, NiFi, Spark, Flume, Pig, Kafka, HBase, Google BigQuery, stb.
 • AR/VR megoldások: Hololens, Unity
 • Mesterséges Intelligencia, gépi tanulás

A fejlesztés azonban nem áll meg pusztán a konkrét megvalósításnál, részt veszünk a teljes DevOps folyamatban, csapatunk támogatja továbbá a tesztelési folyamatokat, az élesítési környezet kialakítását, valamint az elkészült megoldások karbantartását is.  

További kérdése van? Üzenjen nekünk!

Egyedi megoldásainkkal, projektjeinkkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!