KIHÍVÁSOK

A szolgáltató szektor folyamatos bővülésének következtében a kihívások és a problémákra kínált megoldások száma is növekedést mutat. Az alapvető szervezeti kultúraváltás mellett szembe kell nézni a megváltozott ügyféligényekkel, s egyéb, – a digitalizációból adódó, – nehézségekkel, mint a megnövekedett adatmennyiség feldolgozása, folyamatok automatizálása, valamint az ehhez kapcsolódó munkaerő-átképzés.

MEGOLDÁSOK

Az alkalmazható innovációs fejlesztések fókuszában továbbra is az ügyfélközpontúság áll. A XXI. század támasztotta elvárásoknak megfelelő távoli ügyfélazonosítás biztosítása elengedhetetlen. Az ügymenetek folyamatának automatizálása, felgyorsítása, az ügyfelek várakozási idejének csökkentése első számú szempont az alkalmazott megoldások terén. Az AutSoft, mint egyedi szoftverfejlesztő cég, arra törekszik, hogy tapasztalatira és szakértelmére hagyatkozva, a partnereinek igényeihez igazodó, legoptimálisabb innovációs megoldást nyújtsa, garantálva ügyfeleik töretlen bizalmát és elégedettségét.  

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

InfoHUB

Az InfoHUB egy nativ mobil alkalmazás, amely dinamikus, azonnali tartalom megosztással új kommunikációs csatornát nyit a felhasználók felé.

Tovább a termékhez