Nyitott pozícióink

Mobil fejlesztő

Backend fejlesztő

Frontend fejlesztő

Fullstack fejlesztő

UI/UX

Data SI/BI

BA/PM

További nyitott pozíciók

Kiemelt figyelem

Egyetemi hátterünknek köszönhetően a tanulás és a fejlődés lehetősége biztosított. Munkavállalóink folyamatos továbbképzésekben részesülnek a legfrissebb technológiákból, programozási nyelvekből. Junior kollégáink a BME kiváló oktatóitól tanulhatnak vállalaton belül.

Az AutSoft kulcsszerepet vállal az informatikai irányú oktatás minőségének fejlesztésében, kiemelkedő szakemberek képzésében és a kapcsolódó munkakörök népszerűsítésében.

Összehangolt csapatmunka

Újdonsült kollégáinkat segítjük a beilleszkedésben; rendszeresen szervezünk délutáni elfoglaltságokat, mint társasjáték-est, bowling, illetve egyéb csapatépítő programokat, mely megmozgatja közösségünket, jelenleg több, mint 130 főt.

Összetartó közösséget építünk, ahol munkatársaink számíthatnak egymásra az Infoparkon kívül is.

Projektjeink átfogóan érintik szervezeti területeinket, így divízióink szorosan együtt dolgoznak. A gördülékeny feladatmegoldáshoz minden eszköz és felület biztosított.

Támogató légkör

Vállalatunknál kötetlen munkarendben dolgoznak kollégáink, – a munka-magánélet egyensúly szemléletében -, tekintettel a tanulmányi elfoglaltságokra és a kiegyensúlyozott családi élet biztosítására.

Munkavállalóink kiemelt juttatási csomagban részesülnek:

  • piacképes bérezés
  • cafetéria csomag és variábilis bér
  • céges laptop és mobiltelefon
  • céges autó (meghatározott munkakörök esetében)

Az irodában töltött munkaidő alkalmával is van lehetőség a kikapcsolódásra a pihiszobában, ahol csocsóasztal és óriás babzsákfotelek állnak kollégáink rendelkezésére.

További kérdése van? Üzenjen nekünk!

Nyitott pozícióinkhoz kapcsolódó kérdéseiben állunk rendelkezésére.