Nyitott pozícióink

Fejlesztői pozíciók

UI/UX

Data SI/BI

BA/PM

További nyitott pozíciók

Kiemelt figyelem

Egyetemi hátterünknek köszönhetően a tanulás és a fejlődés lehetősége biztosított. Munkavállalóink folyamatos továbbképzésekben részesülnek a legfrissebb technológiákból, programozási nyelvekből. Junior kollégáink a BME kiváló oktatóitól tanulhatnak vállalaton belül.

Az AutSoft kulcsszerepet vállal az informatikai irányú oktatás minőségének fejlesztésében, kiemelkedő szakemberek képzésében és a kapcsolódó munkakörök népszerűsítésében.

Összehangolt csapatmunka

Újdonsült kollégáinkat segítjük a beilleszkedésben; rendszeresen szervezünk délutáni elfoglaltságokat, mint társasjáték-est, bowling, illetve egyéb csapatépítő programokat, mely megmozgatja közösségünket, jelenleg több, mint 150 főt.

Összetartó közösséget építünk, ahol munkatársaink számíthatnak egymásra az Infoparkon kívül is.

Projektjeink átfogóan érintik szervezeti területeinket, így divízióink szorosan együtt dolgoznak. A gördülékeny feladatmegoldáshoz minden eszköz és felület biztosított.

Támogató légkör

Vállalatunknál kötetlen munkarendben dolgoznak kollégáink, – a munka-magánélet egyensúly szemléletében -, tekintettel a tanulmányi elfoglaltságokra és a kiegyensúlyozott családi élet biztosítására.

 

Munkavállalóink kiemelt juttatási csomagban részesülnek:

  • piacképes bérezés
  • cafetéria csomag
  • céges laptop
  • céges autó (meghatározott munkakörök esetében)
  • home office lehetőség (heti 1 nap)

Az irodában töltött munkaidő alkalmával is van lehetőség a kikapcsolódásra a pihiszobában, ahol csocsóasztal és óriás babzsákfotelek állnak kollégáink rendelkezésére.

RÓLUNK MONDTÁK