Vállalatunkról

Víziónk egy fenntartható digitális jövő építése, alkalmazva kiemelkedő szaktudású kollégáink által fejlesztett innovatív technológiai megoldásainkat

Megbízható szakmai háttér

Az AutSoft Zrt.-t 2011-ben alapította a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszéke. A töretlen egyetemi együttműködésnek köszönhetően szakértői csapatunk tehetséges fiatal mérnökökkel való folyamatos bővítése és szakmai fejlődése biztosított. A jelenleg 150 magasan képzett, speciális fejlesztői kompetenciákkal rendelkező kollégánk elkötelezett az értékteremtés iránt. A megbízható munkaerő és az elhivatottság eredményeként az AutSoft gyors és rugalmas egyedi megoldásokat kínál a különböző iparágak problémáira.

Az AutSoft célja, hogy az ügyfeleik üzleti folyamatait megértve, működésüket átlátva, igényeiket felmérve a számukra legoptimálisabb technológiai megoldást kínálja, valósítsa meg. Az egyetemi háttérnek köszönhetően a technológiai sokszínűség és a folyamatos megújulás garantált.

Kompetenciáink

Az AutSoft az ország egyik legnagyobb mobilfejlesztőjeként ismert, mind iOS, mind Android platformon. Továbbá elismert tapasztalattal rendelkezik Microsoft technológiákban és a nyílt szoftver világ keretrendszereiben, mint a Java, JavaScript, Node.JS, AI, BigData, mikroszolgáltatás alapú rendszerek stb.

Egyedi innovációs megoldások kialakítása, agilis és klasszikus módszertanokkal elvégzett szoftverfejlesztés és egyéb Mesterséges intelligencia, valamint IoT megoldások mellett az AutSoft nagy hangsúlyt fektet a kutatás-fejlesztésre, valamint az oktatásra.

VEZETŐSÉG

null

Ilosvai Péter

Vezérigazgató
null

Szász-Perjési Petra

HR Vezető
null

Albert István

Projektmenedzsment és Minőségbiztosítási Igazgató
null

Nagy-Molnár Rita

Fejlesztési Igazgató
null

Dr. Ekler Péter

Technológiai Igazgató
null

Dr. Kővári Bence

Minőségbiztosítási Igazgató
null

Szabolcsi Attila

Gazdasági Igazgató
null

Dr. Forstner Bertalan

Értékesítési Igazgató
null

Zelei István

Projektmenedzsment Vezető

RÓLUNK MONDTÁK

További kérdése van? Üzenjen nekünk!