Vállalatunkról

Víziónk egy fenntartható digitális jövő építése, alkalmazva kiemelkedő szaktudású kollégáink által fejlesztett innovatív technológiai megoldásainkat

Megbízható szakmai háttér

Az AutSoft Zrt.-t 2011-ben alapította a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszéke. A töretlen egyetemi együttműködésnek köszönhetően szakértői csapatunk tehetséges fiatal mérnökökkel való folyamatos bővítése és szakmai fejlődése biztosított. A jelenleg 150 magasan képzett, speciális fejlesztői kompetenciákkal rendelkező kollégánk elkötelezett az értékteremtés iránt. A megbízható munkaerő és az elhivatottság eredményeként az AutSoft gyors és rugalmas egyedi megoldásokat kínál a különböző iparágak problémáira.

Az AutSoft célja, hogy az ügyfeleik üzleti folyamatait megértve, működésüket átlátva, igényeiket felmérve a számukra optimális technológiai megoldást kínálja, valósítsa meg. Az egyetemi háttérnek köszönhetően a technológiai sokszínűség és a folyamatos megújulás garantált.

Kompetenciáink

Az AutSoft az ország egyik legnagyobb mobilfejlesztőjeként ismert, mind iOS, mind Android platformon. Továbbá elismert tapasztalattal rendelkezik Microsoft technológiákban és a nyílt szoftver világ keretrendszereiben, mint a Java, JavaScript, Node.JS, AI, BigData, mikroszolgáltatás alapú rendszerek stb.

Egyedi innovációs megoldások kialakítása, agilis és klasszikus módszertanokkal elvégzett szoftverfejlesztés és egyéb Mesterséges intelligencia, valamint IoT megoldások mellett az AutSoft nagy hangsúlyt fektet a kutatás-fejlesztésre, valamint az oktatásra.

move mi music banner

VEZETŐSÉG

null

Cseresnyés Dóra

Vezérigazgató
null

Nagy-Molnár Rita

Fejlesztési Igazgató
null

Dr. Ekler Péter

Technológiai Igazgató
null

Fauszt Gábor

Értékesítési Igazgató
Budai-Szabó Renáta

Budai-Szabó Renáta

HR Vezető
null

Albert István

Projektmenedzsment és Minőségbiztosítási Igazgató
null

Zelei István

Projektmenedzsment Vezető

ISO/IEC 27001 tanúsítvány

Az AutSoft Zrt. célja, hogy ügyfeleinek üzleti folyamatait megismerve, működésüket átlátva, igényeiket felmérve, a számukra optimális technológiai megoldást kínálja, valósítsa meg. Ehhez kapcsolódóan szolgáltatásaink minőségét, valamint működési folyamatainkat folyamatosan fejlesztjük ügyfeleink és egyéb érdekelt felek elégedettségének elérése és fenntartása érdekében.

Az ISO/IEC 27001 tanúsítvány megszerzésével elköteleztük magunkat mint szervezet, hogy az információbiztonság kiemelkedő szerepet töltsön be tevékenységeinkben, valamint fenntartsuk és fejlesszük adataink, rendszereink integritását. Ennek alapköve politikánk, mely iránymutatást ad mind kollégáink, mind ügyfeleink számára. Felelős vállalatként biztosítjuk az információk és az információfeldolgozó folyamatok bizalmasságát, sértetlenségét, rendelkezésre állását. Mindezek mellett kiemelten kezeljük az információbiztonsági kérdéseket működési és szolgáltatási folyamatainknál, továbbá a fejlesztett szoftvertermékek vonatkozásában is.

Az ISO/IEC 27001 tanúsítvány információbiztonsági minőséget és folyamatos fejlesztést garantál számunkra.

ISO/IEC 27001
ISO/IEC 27001

RÓLUNK MONDTÁK

További kérdése van? Kérjen visszahívást szakértőinktől!

Vállalatunkra vonatkozó kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.    Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, melyre a Google Adatvédelmi irányelvei valamint Általános Szerződési Feltételei vonatkoznak.