Innováció

Az újító, innovatív megoldások születése nem egy egyszerű, egyenesvonalú folyamat eredménye. A problémafelvetés, valamint az igény megfogalmazása során kialakulnak azok a területek, ahol a kreatív tudásbázist szisztematikusan növelni kell. A kihívások rákérdezhetnek egy adott felvetés megoldhatóságának, hatékonyságának, biztonságosságának vagy más aspektusának biztosíthatóságára.  

A legtöbb vállalat – leginkább a kis-és középvállalati szektorban – meglévő erőforrásait más területekre csoportosítják, így nem rendelkeznek dedikált K+F csapattal, amely különböző tudományterületeken jártas szakemberekből, kutatókból áll. Az AutSoft kutatás-fejlesztésért felelős csapata ezt az űrt képes hatékonyan és megbízhatóan betölteni. 

Egyetemi kapcsolataink

Az AutSoft innovatív vállalatként úttörő a kutatás-fejlesztés területén. A vállalat tulajdonosai, menedzsmentje, valamint szakmai vezetői között kiemelkedő számban dolgoznak műszaki Ph. D. fokozattal rendelkező kutatók, és irányításuk alatt mester diplomával rendelkező szakemberek.  

Projektjeink az elméleti alapkutatásoktól a mindennapi használatot célzó alkalmazott fejlesztésig terjednek.  

A csapat által végzett tudományos kutatási eredményekből, alkalmazott kutatással proof-of-concept megvalósítások, prototípusok születnek. Az erre támaszkodó technológia fejlesztések pedig megteremtik az előállításnak, gyártásnak a feltételeit, amit a termékesítés és értékesítés követhet. Az eredményeket részletesen dokumentáljuk, azok reprodukálhatóságát biztosítva. 

Kutatási területeink

  • Mesterséges Intelligencia

Szövegfeldolgozás, Deep-learning módszerek –TensorflowTheanoPytorch. Karbantartási feladatok előrejelzése, objektum -és arcfelismerés.

 

 

  • IoT platformok

IoT keretrendszerek kialakítása, Idősor és trend analízis, Anomália detektálás, Felhasználói profil építés, Gépi tanulás és gépi látás.

 

 

  • Virtuális valóság, gépi látás

Ipari folyamatok támogatása és betanítása mesterséges környezetben képfeldolgozással.

 

  • Data Science

További kérdése van? Kérjen visszahívást szakértőinktől!

Kutatás-fejlesztési projektjeinkre vonatkozó kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.