Változó folyamatok

Az informatika rohamos léptékű fejlődésének velejárója, hogy a kapcsolódó technológiákban, eszközökben és programozási nyelvekben is végbe mennek bizonyos innovációs folyamatokEgyes technológiák esetében akár fél évente is jelentős változások tapasztalhatók, ezen folyamatok megkövetelik az állandó nyomkövetést és tanulást a fejlesztők részéről.  

Az egyre növekvő léptékű informatikai fejlesztések nagy leterheltséget jelentenek bizonyos vállalatok számára. Ezen vállalatok a legtöbb esetben nem képesek elegendő időt fordítani a legújabb, releváns technológiák megismerésére, fejlesztők szaktudásának folyamatos frissítésére.   

Egy fejlesztési folyamat hatékonyságának maximalizálása érdekében nem elég ismerünk az alap technológiákat. A különféle felhő alapú megoldások, teszt eszközök, szoftveres módszertanok és egyes automatizálási megoldások alkalmazásának elsajátítása szükségszerű. 

Hátterünk

Az AutSoft Zrt. a BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékével szorosan együttműködve törekszik szakmailag kiemelkedő fejlesztők képzésére. Magasan képzett egyetemi oktatóinkban és 20 éves ipari tanfolyam-szervezési tapasztalatunkban bízva legújabb technológiai megoldások elsajátítását kínáljuk megbízóinknak. Képzéseink alkalmával az ügyfél igényeire szabott tematikával dolgozunk, megszerzett és alkalmazott tudásunkat gyakorlatorientált kurzusaink keretein belül adjuk át a résztvevőknek.  

Tanfolyamjaink egyaránt elérhetők tantermi és/vagy online (e-learning, streaming) formában.  

Témakörök

Foglalkozunk teljes fejlesztői csapatok átképzésével, új technológiák bemutatásával, fejlesztési alapok és programozási nyelvek ismertetésével.  

Képzéseinket minden esetben az ügyfény igényeihez igazítjuk, így előre meg nem határozható tematikával dolgozunk. Amennyiben egy adott technológia bemutatására van szükség, gyakorlatorientált tanfolyam formájában sok valóság közeli példán keresztül ismertetjük azt. Sokszor azonban egy konkrét technológián belüli mélyebb dolog megismerése szükséges, ilyenkor úgynevezett intenzív, tűszerű képzéseket tudunk kialakítani. 

Tanfolyamjaink a teljesség igénye nélkül: 

  • Android alapú szoftverfejlesztés: általános és haladó 
  • iOS alapú szoftverfejlesztés: általános és haladó 
  • Reszponzív web fejlesztés: Angular vagy React keretrendszerek 
  • FullStack fejlesztés: különféle adatbázis megoldások, backend fejlesztés, frontend megoldások 
  • Java fejlesztés: általános és haladó szinten
  • Java Spring alapú fejlesztés 
  • Microsoft technológiák, .NET: általános és haladó 
  • MS Sparks, Databricks
  • Szoftverfejlesztési módszertanok: Agilis eszközök, GIT, CI/CD, Kódminőség, tesztelés 

További kérdése van? Kérjen visszahívást szakértőinktől!

Tanfolyamainkhoz kapcsolódó kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.