Megváltozott ügyféligények

A szolgáltatói szektor digitalizációjával folyamatosan új csatornák nyílnak meg az ügyfelek elérésére. A különböző ügyfélszolgálatokkal rendelkező szereplőknek előre kell lépniük, alkalmazkodniuk kell a megváltozott ügyféligényekhez. Mára, az ügyfelek számára nem megfelelő a szolgáltatók elérése a klasszikus telefonos és fizikai ügyfélszolgálati helyeken, azonban a személyes kapcsolatra továbbra is igényt tartanak. Nem várhatjuk el ügyfeleinktől, hogy fizikailag felkeressenek minket, a mi feladatunk, hogy elérjük őket ott, ahol az idejük nagy részében megtalálhatjuk őket. Erre a kihívásra ad megoldást az AutSoft VideoÜgyfélszolgálat, mely segítségével az ügyfelek egyszerűen, az okostelefonjuk segítségével léphetnek videós kapcsolatba a szolgáltatóikkal.

Funkciók & tulajdonságok

Az AutSoft VideoÜgyfélszolgálat egy teljeskörű ügyfélszolgálati rendszer, ahol az operátorok és az ügyfelek videós kapcsolaton keresztül kommunikálhatnak egymással a kényelmes, de mégis személyes ügyfélélmény elérése érdekében. A megoldás egy modern és egyszerű felületet biztosít az ügyfelek számára, ahol néhány érintéssel megadhatják milyen ügyben keresték fel az ügyfélszolgálatot, valamint az igényük szerint előre bevihetik az ügyintézéshez szükséges adatokat. Például, egy új előfizetés megkötése esetén előre begépelhetik személyes adataikat, így gördülékenyebbé téve a későbbi ügyintézést. A szoftver lehetőséget nyújt a meglévő ügyfelek beazonosítására is, a szolgáltató saját azonosítási rendszerén keresztül, így a folyamat gyorsabb, hatékonyabb lesz. 

Az ügyfelek számára elérhető letisztult felület letölthető iOS és Android operációs rendszert futtató okostelefonokra, valamint megnyitható klasszikus webalkalmazásként is bármely modern böngészőből. 

A hívások kiépítéséhez a jelenleg elérhető legmodernebb telefonközpont-megvalósítást alkalmazzuk, így lehetőség van a hívási útvonalak rugalmas konfigurációjára is: a rendszer megkülönbözteti a különböző ügymeneteket, így mindig kompetens operátorhoz kerül a hívó fél. Továbbá, lehetőség van VIP ügyfelek azonosítására is, akiket rögtön a személyes ügyintézőjükhöz kapcsolhatunk, az exkluzivitás élményét adva az ügyfeleknek. 

A hívások során lehetőségünk van az ügyfelek hiteles azonosítására személyes jelenlét nélkül, valamint az átadott dokumentumok, szerződések jogilag hiteles aláírására is. Ezek a megoldások a Magyar Nemzeti Bank hatályos rendeleteinek is megfelelnek, ezzel is garantálva a megkötött szerződések, megbízások valódiságát, érvényességét.  

Az adatok kezelése és a teljes szoftverrendszer működése teljes megfelelőséget biztosít a hatályos adatvédelmi szabályozásoknak, beleértve az Európai Uniós GDPR szabályait is. 

Támogatás

Az operátori felület webalkalmazásként érhető el, ahol lehetőségünk van a hívások és ügyfelek menedzselésére, a rendszer konfigurációjára. Továbbá, a felület kiegészül egy Vezetői Információs Rendszer modullal is, melynek legfőbb elemei:

  •  részletes statisztika a szolgáltatás állapotáról 
  • sikeres/sikertelen hívások aránya 
  • hívásbontások okainak kielemzése 
  • operátorok menedzselése; elérhető ügyintézők biztosítása 
  • operátori teljesítményfigyelés 

Az operátori felület biztosítja a szolgáltatás magas minőségét és a folyamatos elérhetőséget az ügyfelek részére. 

Az AutSoft VideoÜgyfélszolgálat új utat biztosít a kényelmes, rugalmas és modern ügyintézési folyamatot előnyben részesítő ügyfelek elérésére, valamint az ügyfélkonvenciók növelésére.  

A termék segítségével kényelmesebbé és gyorsabbá teheti az ügyfélakvizíciót a legnagyobb vásárlóerővel rendelkező demográfiai csoportokban. 

Az AutSoft elkötelezett a modern ügyfélélmény biztosítása mellett minden megoldás kialakításánál, nincs ez másképp a VideoÜgyfélszolgálat esetében sem. A termék funkcióinak tervezése során elsődleges szempont az egyszerű és élményszerű használat. Az AutSoft jelenleg is biztosít videós ügyfélszolgálati rendszer üzemeltetést és fejlesztést jelentős magyar bank számára, így jelentős know-how került kiépítésre kollégáink körében. 

KAPCSOLÓDÓ IPARÁGAK

Szolgáltatói szektor

Rohamos fejlődés, bővülés, kultúraváltás, megváltozott ügyféligények.
A szolgáltatószektor kihívásairól és az AutSoft által kínált megoldásokról bővebben

Tovább az iparághoz