Egészségmegőrzés

A Vilavi egy olyan komplex egészségmegőrző szolgáltatás, amely központjában a kardiológiai prevenció és rehabilitáció áll. Magyarországon a szív- és érrendszeri betegségek állnak a vezető halálokok első helyén. Megfelelő egészségügyi ellátás mellett az egyén által vezetett életmód sorsdöntő lehet. A Vilavi felhasználóit az egészséges életmód kialakítására és hosszú távú megtartására ösztönzi, ezzel az egészségben eltöltött évek számát növelve. A Vilavi mobil alkalmazás személyi asszisztensként segíti a felhasználó mindennapjait céljai elérésében, melynek hátterében komoly motivációs rendszer áll, változatos kihívásokkal, bíztatásokkal, gyűjtögető rendszerrel és emlékeztetőkkel.

Működési elv

A Vilavi az első olyan evidencia alapú szolgáltatás, amely az egészséges életmód összes alappillérét egy alkalmazásba integrálja. Jelenleg több, mint 10 egészségtámogató funkciót tartalmaz az applikáció. 

 

 

  • Főbb modulok

Táplálkozás modul

Személyre szabott élelmiszer csomagok (javasolt fogyasztás mértéke szerint), folyadékbevitel ellenőrzés, étkezési emlékeztető.

Mozgás modul

Mozgásnaplózás alapján új célok ajánlása, fittségi szint felmérése.

Orvosi Modul

Rendszeres gyógyszerszedési emlékeztetők, káros szokásokról való leszokás segítése.

Stresszkezelő modul

Vezetett stresszcsökkentő gyakorlatok, hanganyagok, szakértői vélemények.

Támogatás

Vilavi felhasználói a közös személyes foglalkozások mellett csoportos kihívásokon is részt vehetnek, így motiválhatják egymást a célok elérésében. 

Az alkalmazáshoz több egészségtámogató eszköz is hozzárendelhető Bluetooth kapcsolaton keresztül, mint okosóra, okosmérleg, vérnyomásmérő. Az eszközök által szolgáltatott információ kiértékelése alapján a Vilavi személyre szabott szűrővizsgálatokat ajánl a felhasználóknak, mellyel hozzájárul az egészségmegőrzéshez és a megelőzéshez.

KAPCSOLÓDÓ IPARÁGAK

Egészségügy

Munkaerőhiány, technológiai háttér, adatkezelés, egészségtámogatás.
Az egészségügyi szektor kihívásairól és az AutSoft által kínált megoldásokról bővebben

Tovább az iparághoz

KAPCSOLÓDÓ TÁMOGATÁS

Ambuláns kardiológia rehabilitáció

Ambuláns kardiológia rehabilitáció A Rextra Kft. és az AutSoft Kft által alkotott konzorcium több, mint négyszázkilencvenkilencmillió forint vissza nem térintendő támogatást nyert a „VEKOP-2.1.1-15 – Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” pályázati konstrukció keretében. A program keretében az „Ambuláns kardiológia rehabilitációs protokoll kidolgozása, támogató eszközpark fejlesztése IKT technológiákkal és ezek hatásosságának igazolása” elnevezésű projekt valósul meg. A…

Tovább a támogatáshoz