Megváltozott fizetési kultúra

A pénzügyi szektor kihívásai sokrétűek. Az alapvető szervezeti kultúraváltástól, a nyílt bankoláson át, az azonnali fizetési megoldások biztosításáig.  

A mára elterjedt, mobilbankolást támogató alkalmazások elsődleges célja, hogy egy egyszerűbb, gyorsabb és biztonságosabb megoldást nyújtsanak a felhasználók és a bankok számára, támogatva az azonnali fizetést.  Az NFC technológiára épülő mobilos, érintéssel történő fizetés eleget tesz ezen céloknak, valamint a kényelmi szempontoknak megfelelően támogatja a kis értékű tranzakciók számának növekedését is.  

Egyszerű mobil-bankolási megoldás

Az AutSoft célja egy olyan könnyített mobil-bankolási megoldás létrehozása volt, mellyel gyorsan, egyszerűen és biztonságosan lehet digitálisan fizetni. A Wallet alkalmazás emellett támogatja az egyéb banki interakciók átlátható kezelését. Csökkenti készpénzforgalmat, valamint plusz kedvezményeket biztosít a felhasználók számára, mely növeli a kis értékű tranzakciók számát.  

A hagyományos mobilbanki-alkalmazásoktól eltérően a Walletben nem bankszámlaszám, hanem telefonszám alapján történik a pénzküldés. Ezzel elkerülve a hosszabb számlaszámok feljegyzését, így a fizetési fél kiválasztása során a telefonban található névjegyzéket lehet használni, ezzel gyorsítva és leegyszerűsítve a fizetési folyamatot. 

Wallet alkalmazás támogatja továbbá a QR kódos fizetést is, valamint a még hatékonyabb felhasználásért, a telefonokban található személyi asszisztensekkel, – szóban kiadott parancsokkal, – is indítható tranzakció.  

Az NFC-s fizetés támogatása Android eszközökön automatikusan megvalósul, az iOS készülékek használata esetén az Apple Pay aktiválásához külön megállapodás szükséges az adott bank és az Apple között.

A bankok számára új lehetőséget ad a megfelelő személyre szabott ajánlatok kialakításához az ügyfélszegmentálási funkciók segítségével.  

 

Minden egy helyen

A Wallet tartalmazza a fizetéshez és más banki szolgáltatásokhoz kapcsolódó alapfunkciókat. Az egyéb, hozzárendelhető funkciók száma kizárólag a megrendelő bankon múlik.  

 

Javasolt, beépíthető szolgáltatások: 

 • Taxi rendelés
  Taxi rendelés és fizetés a Wallet alkalmazáson keresztül. Az autó nyomon követése, felhasználó értesítése a fuvar érkezéséről.  
 • Utazás, reptér
  Úti cél kiválasztása, repjegy tárolása, kedvezményes fizetés a Wallet-en keresztül.
 • Mozi, szórakozás
  Aktuális moziműsor böngészés, gyors jegyvásárlás és tárolás a Wallet alkalmazásban.
 • Közüzemi szolgáltatások
  Közüzemi számlák digitális befizetése, hátralék és túlfizetés követés a Wallet alkalmazáson keresztül.
 • Biztosításkötés
  Személyre szabott ajánlatok, azonnali kiválasztás és fizetés. Percdíj alapú biztosításkötés lehetősége a Wallet alkalmazásban.
 • Ételrendelés
  Kedvezmények, online rendelés, azonnali fizetés a Wallet segítségével.
 • Hűségkártyák
  Egyéb szolgáltatók, éttermek, üzletek hűségkártyáinak hozzáadása, pontgyűjtés, személyre szabott akciók a Wallet-ban.
 • Közeli helyek
  AR funkció, közelben elérhető, Wallet alkalmazást támogató helyek listázása, útvonaltervezés.

KAPCSOLÓDÓ IPARÁGAK

Pénzügy

Átalakuló üzleti modell, optimalizálható folyamatok, ügyfélélmény biztosítás.
A pénzügyi szektor kihívásairól és az AutSoft által kínált megoldásokról bővebben

Tovább a termékhez